Forse Sony Xperia T4 Ultra 'Lavender' mogelijk volgende maand officieel


Sony lijkt zich voor te bereiden op de lancering van de Xperia T4 Ultra (E5503). Hiermee lijkt er eindelijk een opvolger te komen voor de begin 2014 aangekondigde Xperia T2 Ultra. Erg vreemd dat het hiermee de T3 Ultra overslaat is het niet.

Want er was immers ook geen T1 Ultra, het begon direct vanaf de T2 Ultra. Dat was destijds een behoorlijk forse 6 inch grote smartphone met diverse geinige camera-functies zoals live make-up. Diens opvolger de T4 Ultra wordt met 5,5 inch een iets meer bescheiden smartphone. En terwijl het schermformaat omlaag gaat gaat de schermresolutie omhoog; van HD naar Full HD. Over schermranden lijkt deze T4 Ultra niet te beschikken.

Sony Xperia T4 Ultra Lavender

Er komt bovendien een 64-bits processor die ditmaal van MediaTek afkomstig is in plaats van Qualcomm. Deze zou naar verluidt over 8 kernen beschikken op maximaal 1,7 GHz. Sony lijkt Android 5.0 te willen installeren waarmee het direct al een versie achterloopt. Een update zal later vast in het verschiet liggen. De cameraresolutie blijft gelijk op 13 megapixel wat eigenlijk genoeg moet zijn in deze prijsklasse. Denk namelijk aan een verwachte verkoopprijs van rond de 300 dollar, of 270 euro. Dat van aankondigen is mogelijk augustus 2015.

Bron: Mobipicker.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel