Samsung Galaxy Note 5 laat zich voor aankondiging uitgebreid fotograferen


Hij is nog niet officieel, daarvoor moeten we nog een paar uurtjes wachten. En toch poseert de Samsung Galaxy Note 5 uitgebreid voor de camera. Mogelijk gaat het om een dummy maar dat verhindert niet dat we hem helemaal te zien krijgen.

Dat we denken dat het om een dummy gaat komt eigenlijk omdat het scherm niet aan staat. Nu bestaat er altijd nog de mogelijkheid dat de persoon die de foto's gemaakt heeft de moeite niet genomen heeft hem aan te zetten. Hoe het ook zij, we krijgen wel een goed idee van wat we eind van de middag mogen verwachten. Dan kondigt Samsung namelijk de Note 5 officieel aan.

Samsung Galaxy Note 5Samsung Galaxy Note 5Samsung Galaxy Note 5Samsung Galaxy Note 5

Uit deze foto's blijkt in ieder geval dat er een witte en goudkleurige uitvoering komt. Beiden hebben een metalen behuizing met rechts onderin de S-Pen. Als de overige geruchten kloppen dan krijgt de Galaxy Note 5 een eigen Exynos-processor, 4 GB aan werkgeheugen, een 16 megapixel camera met 5 megapixel selfiecam en een batterij van 3.000 mAh groot. Die batterij zou daarmee wel kleiner zijn als in de Note 4. Toch hoeft dat niet te betekenen dat het toestel een lagere accuduur kent. Diverse batterijbesparende functies zouden daarvoor kunnen zorgen.

Via: NoWhereElse


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel