Mogelijk promo-materiaal van de Sony Xperia Z5+ gespot


Sony heeft naast de onlangs aangekondigde Xperia Z3+ nog een beter vlaggenschip in petto voor 2015. Dat zijn althans de geruchten. Promotiemateriaal van deze Sony Xperia Z5+ is nu wellicht geplaatst op Weibo.

Het gaat zo te zien om een erg vroeg concept. De kwaliteit van de plaatjes is ook niet bijster hoog. En terwijl wij het hier telkens gehad hebben over Z5+ kan het model ook wel eens als S70+ op de markt komen. Die naam dook al eerder op maar wordt nu voorzien van een plusteken. Ook qua uiterlijk zijn er vraagtekens want erg veel verschillen met de bestaande Xperia Z3+ lijken er niet te zijn.

Sony Xperia Z5+ of S70+

Onlangs doken ook geruchten op over een Sony-telefoon met een 4K-scherm. Dat is bijna het dubbele van de hoogste resoluties van dit moment; Quad HD. Onduidelijk is of die toebehoren aan deze Z5+. Er zijn wel aanknopingspunten met andere geruchten. Zo lijkt er namelijk een vingerafdrukscanner op de zijkant te zitten. Sony verwerkt die in een langwerpige powerknop. Verwacht wordt dat Sony tijdens de komende IFA-beurs meer gaat vertellen over dit toestel. Mogelijk volgt dan ook een aankondiging. We gaan dat voor je nauwlettend in de gaten houden.

Bron: Weibo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel