Ontwerp LG Nexus 2015 ‘Bullhead’ op video verschenen


Iemand heeft het ontwerp van de Nexus-telefoon van LG die dit jaar moet uitkomen in een video gezet. Het gaat niet om een officiële video maar om een render gebaseerd op geruchten en afmetingen waarover hoesjesfabrikanten al beschikken.

Voorheen dachten we nog dat deze LG Nexus over een 3D-camera zou beschikken. De achterkant had namelijk twee gelijke uitsparingen. Inmiddels zijn we daar niet meer zo zeker van. Grote kans dat het bovenste gat voor de camera is en die daaronder voor een vingerafdrukscanner. Ook de versie waaraan Huawei werkt krijgt een dergelijke indeling.

Ook voor het uitkomen van de Nexus 6 werd gedacht dat deze een vingerafdrukscanner op de achterzijde zou krijgen. Die plannen werden op het laatste moment geschrapt al waren er nog wel sporen van terug te vinden in de Android-broncode. Overigens zien we naast de cameramodule nog twee kleine uitsparingen. In één zit de LED-flitser, een dubbele in dit geval met verschillende kleuren. Dat moet meer realistische kleuren opleveren. Die andere uitsparing zal vermoedelijk voor de infraroodsensor zijn die de camera gebruikt bij de autofocus. Ook de LG G4, het model waarop deze Nexus gebaseerd is, beschikt daarover. Verder zien we naar voren gerichte stereo speakers en een USB Type-C aansluiting. Wat wel onduidelijk blijft is wanneer deze LG wordt aangekondigd. Gedacht wordt aan het najaar.

Bron: uSwitch.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel