Echte foto toont nieuwe Nexus-telefoon van LG


Nadat we al diverse renders voorbij hebben zien komen van de LG Nexus 'Bullhead' hebben we nu eindelijk onze eerste echte foto te pakken. Inmiddels is het goed duidelijk wat de bedoeling is van de achterkant.

Op eerder opgedoken schematische afbeelding leek het er nog op dat LG een dubbele camera wou toepassen, inmiddels lijkt duidelijk dat de onderste cirkel bedoeld is voor een vingerafdrukscanner. Hieromheen zit een zilverkleurige ring vermoedelijk bedoeld om de scanner op de tast te voelen. Verder zien we een laserlampje voor de autofocus terug, vergelijkbaar met de LG G4.

LG Nexus Bullhead

Als eerdere geruchten kloppen dan meet het scherm op deze LG Nexus een reguliere 5,2 inch. Qua cameraresolutie zijn er nog wat twijfels. Mogelijk past LG een vrij reguliere 16 megapixel sensor toe maar er zijn ook geruchten die spreken over een hoger 20,7 megapixel. Verwacht verder een Snapdragon 808-processor met zes kernen en een USB Type-C aansluiting. Naast deze LG komt er ook van Huawei een opvolger van de Nexus 6. Deze moet juist 5,7 inch groot worden. Beide toestellen worden vermoedelijk gelijktijdig met Android M gelanceerd.

Bron: Google+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel