Samsung plaatst teaser voor Note 5, S6 edge Plus en onbekende tablet


Over een kleine week wordt de introductie van de Samsung Galaxy Note 5 en S6 edge Plus verwacht. Maar mogelijk heeft Samsung dan ook een tablet in petto. Een vrijgegeven teaser lijkt daar althans op te wijzen.

Deze tablet deelt dezelfde designstijl als de te introduceren Note 5 en S6 edge Plus. We houden dus rekening met een metalen frame met diverse rondingen. Hiermee komt het aantal producten dat tijdens dit Unpacked-evenement geïntroduceerd wordt op 3. Een smartwatch zoals de ronde Gear A wordt dus niet verwacht.

Samsung Unpacked teaser

Onduidelijk is welke tablet hier getoond wordt. Er zijn niet echt nieuwe Samsung tablets gelekt behalve recentelijk een 18,4 inch grote variant. Het lijkt vanwege het uitzonderlijk grote formaat niet voor de hand te liggen dat deze hiermee bedoeld wordt. Een andere mogelijkheid is dat Samsung extra aandacht probeert te vestigen op de reeds aangekondigde Galaxy Tab S2, al lijkt het profiel niet geheel over te komen met de getoonde teaser.

Nieuw design

Van zowel de Note 5 als gebogen S6 edge Plus zijn al diverse afbeeldingen uitgelekt. De opvolger van de Note 4 krijgt hetzelfde ontwerp mee als de S6 en S6 edge. Dat betekent een metalen unibody met ingebouwde batterij en ontbrekende geheugenkaartslot. Dat zal veel mensen tegen de borst stuiten maar feit is dat Samsung momenteel relatief veel succes boekt met de Galaxy S6 maar met name de S6 edge.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel