Nog onbekende Huawei-telefoon laat zich zien


We hebben foto's binnen van een nog onbekende Huawei-telefoon. Mogelijk gaat het niet om een exceptioneel grote telefoon maar één met een 4,7 inch groot scherm. Daardoor denken wij direct aan een 'Mini' variant.

Het gaat naar verluidt om de CRR-UL00. Dat typenummer zou toebehoren aan een variant op de Huawei Mate 7, mogelijk de 'Huawei Mate 7 Mini' of 'Mate 7 Plus'. Het toestel zou een schermdiagonaal hebben van 4,7 inch met een Full HD-resolutie. Voor een mini-toestel is dat niet onaardig en ook de overige specificaties duiden op een redelijke mid-range smartphone.

Huawei CRR-ULl00

Te denken valt aan een eigen Kirin-processor met acht kernen, 3 GB aan RAM-werkgeheugen en een 13 megapixel camera vanuit de fabriek van Sony. Er zou zelfs een vingerafdrukscanner zijn ingebouwd. Eerder nog plaatste @evleaks een afbeelding van wat lijkt op dezelfde Huawei-telefoon. Deze zou komende IFA worden aangekondigd, iets wat dan 2 september moet gebeuren. Interessant is dat dit model over Force Touch beschikt, een techniek die ook Apple wil introduceren met de iPhone 6s. Het scherm kan dan ook registreren hoe hard iemand drukt waardoor een nieuwe vorm van interactie mogelijk is. 2 september horen we meer als Huawei haar IFA-persconferentie houdt.

Afbeelding: Mobile-dad.com
Via: PhoneArena.comPraat mee over dit artikel