Huawei Mate S lekt dag voor officiële lancering uit


Het is Huawei op een dag na niet gelukt om de Mate S smartphone geheim te houden. De officiële persrenders hebben het internet bereikt en er is nu geen houden meer aan. Bovendien zien we nu in welke kleuren we de Mate S straks kunnen kopen.

Deze Mate S kan worden gezien als de opvolger van de Mate 7. Dat was een immens toestel en deze Huawei Mate S is met een schermdiagonaal van 5,7 inch al niet veel kleiner. Hierop past Huawei een Full HD-resolutie toe terwijl er binnenin vermoedelijk een Kirin 935-processor geplaatst is. Het scherm ligt als druppel op het toestel en ondersteunt vermoedelijk een soort van Force Touch.

Huawei Mate S

Aan de renders te zien heeft Huawei zich qua achterkant goed laten inspireren op de One-serie van HTC. De bolling, de antenneranden en de cameraplaatsing zijn allemaal gelijk. Wel nieuw is de vingerafdrukscanner. We moeten het officiële persbericht even afwachten voor alle overige specificaties. Duidelijk is in ieder geval wel dat er vier verschillende kleur uitvoeringen komen; zwart, wit, champagne en zilver. Prijzen en beschikbaarheid zullen morgen duidelijk worden.

Bron: @evleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel