HTC vraagt om 6 september vrij te houden; aankondiging One A9 ‘Aero’?


HTC heeft een teaser-afbeelding verstuurd waarin het duidelijk maakt dat het 6 september wat gaat aankondigen. Nu is het wat ongebruikelijk om op zondag een productaankondiging te doen maar nood breekt wet.

HTC moet namelijk wel. Het heeft nog een killer-phone nodig wil het nog enige winst maken dit jaar. Dat gaat vermoedelijk niet gebeuren maar het kan wel de verliezen minimaliseren. De One A9 moet daarvoor zorgen. Het toestel met codenaam 'Aero' lijkt verdacht veel op de iPhone. Al zeggen sommigen dat die juist weer op de eerste HTC One lijkt.

HTC One A9 aankondiging

Als eerdere geruchten kloppen dan krijgt de HTC One A9 (Aero) een 5,2 inch Full HD-scherm met ingebouwd een MediaTek Helio X20-processor met 10 rekenkernen. Qua werkgeheugen komt het toestel uit op 4 GB. De camera zou een resolutie krijgen in de buurt van de 20 megapixel en ondersteunt het RAW-formaat. Zoals gezegd valt 6 september op een zondag. Onduidelijk is of het toestel ook een Europese lancering krijgt bijvoorbeeld tijdens de IFA-beurs. Die loopt dan nog wel dus onmogelijk is het niet.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel