Firmware Update Friday - Week 39


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Apple iPhone 5S, 5C, 5, 4S, 4 en de HTC One.

Apple iPhone 5S, 5C, 5, 4S en 4 - iOS 7.0.2

Twee update deze week voor de iPhone 5S en 5C en één voor de iPhone 5, 4S en 4. Uiteindelijk ontvingen ze allemaal de 7.0.2 versie van iOS. Deze update verhelpt een beveiligingsprobleem waarbij toegang gekregen kan worden via Siri terwijl er een password lock op staat. Een kleinigheid maar wel een belangrijke. De update kan via het apparaat zelf worden gedownload en uitgevoerd. De eerdere 7.0.1 update voor de 5S en 5C zou onder andere een probleem met Touch ID verhelpen alsmede wat bugfixes bevatten.

HTC One - 3.22.1540.1 (Android 4.3)

Tot slot krijgen we goed nieuws binnen over de HTC One. HTC zou in thuisland Taiwan begonnen zijn met het uitrollen van de nieuwste Android Jelly Bean-versie. Overigens maken ook mensen vanuit de Verenigde Staten er melding van. De update brengt naast een nieuwe Android-versie ook enkele verbeteringen met zich mee waaronder een betere camerakwaliteit in weinig-lichtsituaties. Ook zou de galerij-app enkele verbeteringen krijgen.

De update weegt zo'n dikke 500 MB dus zorg dat je thuis verbonden bent met je WiFi-netwerk voordat je aan de slag gaat. Voor iedere update geldt; maak indien mogelijk vooraf een backup om onaangename verrassingen tegen te gaan.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel