LG legt bij de V20 nadruk op multitasking


Over iets meer dan een week kondigt LG de V20 aan. Door de hoeveelheid zelf naar buiten gebrachte teasers weten we al aardig wat van het toestel maar wat volgens LG tot nu toe onderbelicht is gebleven is z'n multitask-eigenschappen.

En daarom heeft LG onderstaande video de wereld in gestuurd. We zien iemand die in de keuken al multitask-end suiker staat te koken. De hele video is geschoten met de V20 wat op zichzelf weinig zegt. De eigenschappen waar LG in deze video de nadruk op legt zijn allemaal verwerkt in Android 7.0 Nougat. De V20 zal de eerste telefoon zijn die uit de doos met Nougat wordt geleverd.

Multitasking onder Nougat betekent dat je video's kunt kijken terwijl je andere apps open hebt staan. Op de LG V20 zal het bovendien mogelijk zijn om video's in een pop-up venster te bekijken. Ook kun je eenvoudig terug naar de laatst geopende app door twee keer op de multitask-knop te drukken. Ook het direct op notificaties kunnen antwoorden helpt om lekker snel te kunnen multitasken. Wat de video niet laat zien zijn functies die louter betrekking hebben op de V20 zelf, we zien alleen Nougat-gerelateerde functies. Natuurlijk wil LG het nodige achter de hand hebben wanneer het op 6 september het toestel officieel gaat aankondigen. Hopelijk horen we dan meer over de nieuwe functies van het secundaire scherm, de Quad DAC en de dubbele camera achterop.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel