LG V20 met Bang & Olufsen-geluid te zien in nieuwe renders


Een hoesjesmaker heeft om zijn product te laten zien meteen ook maar even een render gepubliceerd van de LG V20; het eerste toestel dat met Android 7.0 Nougat wordt geleverd. Naast plaatjes geeft LG aan dat het toestel met Bang & Olufsen-geluid komt.

LG had al het nodige losgelaten over de V20. Zo zit er als eerste telefoon een 32-bits Quad DAC op voor nog beter geluid. Overigens moeten wij nog in de praktijk zienhoren wat daarvan merkbaar is. Ook moet het toestel de eerste worden die standaard met het nieuwe Android 7.0 Nougat wordt geleverd. En door deze nieuwe renders weten we meteen een stuk meer. Zo zit er achterop een dubbele camera. Op de V10 zat juist voorop een dubbele camera en ook dat lijkt bij de V20 gewoon te blijven. Ook het secundaire scherm is wederom van de partij.

LG V20

Achterop zit verder nog een ronde vingerafdrukscanner. Ditmaal zijn de volumeknoppen verhuist naar een meer traditionele plek; de zijkant. Het toestel lijkt verder wel erg veel op metaal en nog onduidelijk is of de onderzijde los te koppelen is om ruimte te maken voor optionele modules. Overige geruchten spreken over een 5,5 inch scherm en tenminste één 21 megapixel camera achterop. LG zelf maakte vandaag bekend dat het de V20 gaat leveren met oordopjes van Bang & Olufsen. Bij de V10 leverde het nog haar eigen Quad Beat 3-dopjes. De B&O koptelefoon moet in combinatie met de Quad DAC (digitaal naar analoog-converter) voor een betere audio-ervaring zorgen. Maar zoals we al eerder hebben gezegd; eerst horen dan geloven. De introductie van de LG V20 staat gepland voor 6 september.

(via)


Prijsvergelijker LG V20

Toon alle aanbiedingen van de LG V20


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel