Nog een foto verschenen van de Google Nexus 2016 van HTC


Het heeft even geduurd voordat we fotomateriaal van de volgende Nexus-telefoons van Google binnenkregen. Maar nu de eerste zijn verschenen houdt het ook niet op zo lijkt.

We weten niet of hier de Marlin of de Sailfish getoond wordt. Erg veel maakt dat ook niet uit want beiden hebben nagenoeg hetzelfde uiterlijk, los van het formaat dan. Het toestel op de foto lijkt wel wat dik van deze hoek. Dik genoeg voor een 3,5 mm audio-jack-aansluiting bovenop. Er is zelfs voldoende ruimte over. We zien in deze nieuwe foto ook goed de deels glazen achterkant. Alleen de bovenste helft is van glas, de rest is vermoedelijk van metaal. Net als de rest van het toestel.

Google Nexus 2016 Marlin Sailfish

Deze foto lijkt op een andere foto die hetzelfde Twitter-account eerder geplaatst heeft. Het gerucht ging al langer dat Google zich meer ging bemoeien met het uiterlijk van nieuwe Nexus-telefoons. Het is daarom onduidelijk of dit ontwerp het werk is van HTC of juist van Google. Het is goed mogelijk dat het beiden is, waarbij Google een grote stempel heeft gedrukt op het uiteindelijke design. Inmiddels zijn beide toestellen goedgekeurd voor de Amerikaanse markt. De FCC-goedkeuring zelf geeft weinig extra informatie prijs. Het enige is dat HTC de fabrikant is, maar dat wisten we natuurlijk al.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel