Beelden van stijlvolle HTC Desire 10 Pro verschenen


HTC lijkt een nieuw hoofdstuk aan haar Desire-reeks voor te bereiden. Plaatjes van de HTC Desire 10 Pro zijn online gezet en tonen een stijlvolle, van een vingerafdrukscanner voorzien en hopelijk een betaalbare telefoon.

Echt spannende Desire-telefoons hebben we de laatste tijd niet gezien. De echt vernieuwende modellen kwamen begin dit jaar uit tijdens het MWC. Mogelijk komt daar binnenkort verandering in want onze favoriete lekker @evleaks plaatste kiekjes van deze HTC Desire 10 Pro. Het getal '10' is vermoedelijk geen toeval, het lijkt een verwijzing naar het laatste vlaggenschip; de HTC 10. Het is niet meteen een 100% kopie maar er zijn wel veel gelijkenissen.

HTC Desire 10 Pro zwart en goud

Zo heeft de voorzijde er wel iets van weg al zit bij de Desire 10 Pro de vingerafdrukscanner aan de achterzijde. En net als bij de 10 steekt de cameramodule iets uit en zijn er twee LED-flitsers met ieder een andere kleur. Wel zit de camera ditmaal in de hoek en wordt hij dankzij gouden lijnen extra geaccentueerd. Die geven hem meteen een elegante look mee en breken bovendien het merendeel zwarte ontwerp. Voorop lijkt onder het scherm ruimte te zijn gemaakt voor drie aanraakgevoelige knoppen. Veel huidige HTC-modellen tonen die knoppen nog virtueel op het scherm. Dat neemt relatief veel ruimte dus wat ons betreft is de oplossing bij de Desire 10 Pro een betere. Naast de hierboven weergegeven zwart/gouden is er ook een witte uitvoering. Beiden worden mogelijk eind september verwacht. We houden oren en ogen voor je open.

HTC Desire 10 Lifestyle

Blass schrijft trouwens op VentureBeat dat HTC naast de Desire 10 Pro ook de Desire 10 Lifestyle aan het voorbereiden is. Dit moet een 5,5 inch groot toestel worden met HD-scherm en dezelfde looks als de Desire 10 Pro. Naast een 13 megapixel en 5 megapixel selfiecam wordt verwacht dat Android 6.0 Marshmallow het besturingssysteem is.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel