Apple komt met Watch-bandje voor dikkere pols


Niet iedereen is gelijk en vooral niet in de VS. Daar is alles groot, groter, grootst! En dus ook de mensen. En daarom komt Apple nu met een groter polsbandje voor de Apple Watch. De prijs van het XL-bandje is wel gelijkgebleven.

Pech als je pols tussen de 195 en 245 millimeter is. Of beter gezegd 'was' want Apple heeft nu een speciaal Watch-polsbandje voor de grotere pols. Het nieuwe Sport-bandje heeft een L/XL-afmeting en is in het wit en zwart verkrijgbaar voor een bedrag van 59 euro. In de VS betaal je slechts 49 dollar, omgerekend zo'n 44 euro.

Apple Watch Sport XL

Voor de duurdere metalen Apple Watch Edition was het al mogelijk om extra schakels bij te plaatsen. Daarmee werd ook een pols tot 245 millimeter geschikt gemaakt. Nu is het dus ook voor de Apple Watch Sport mogelijk geworden. Over het succes van de Apple Watch bestaan tegenstrijdige verhalen. Apple zelf geeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld de iPhone en iPad geen verkoopcijfers. Ook van toeleveranciers horen we tegenvallende verhalen. Apple zelf zegt tevreden te zijn met de verkopen. Veel experts raden aan om op de Apple Watch 2 te wachten. Die wordt pas ergens in 2016 verwacht.


Prijsvergelijker Apple Watch

Toon alle aanbiedingen van de Apple Watch


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel