Meer foto’s vrijgegeven van ronde Samsung Gear S2


Samsung heeft nog een aantal foto's vrijgegeven over haar ronde Gear S2-horloge. Specificaties van het horloge hebben we nog niet maar er zijn wel tal van geruchten die ons wat meer over de Samsung Gear S2 kunnen vertellen.

Uit de foto's blijkt duidelijk dat Samsung wil mikken op het stijlvolle uiterlijk. Hiermee lijkt de Gear S2 duidelijk in hetzelfde vaarwater als de Apple Watch te varen die zich ook op fashion richt. Groot voordeel dat de Samsung Gear S2 lijkt te hebben is z'n ronde uiterlijk. Apple's horloge kreeg relatief vaak de kritiek te horen dat het vierkante scherm niet erg modieus oogde.

Samsung Gear S2 lifestyleSamsung Gear S2 om pols

Samsung zal de opvolger van de Gear S tijdens de IFA-beurs in Berlijn aankondigen. Dat moet 3 september gebeuren. Duidelijk is nu al dat het metalen horloge een ring om het scherm krijgt waarmee hij te bedienen valt. Ook qua dikte lijkt het mee te vallen, iets waar de LG Watch Urbane nogal eens klachten over kreeg. Er gaan trouwens geruchten dat er ook een dikkere versie van de S2 komt speciaal voor mannen. Mogelijk krijgt die een dikkere batterij.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel