Firmware Update Friday - Week 33


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de Apple iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus en de Samsung Z1.

Apple iPhone - iOS 8.4.1

Een kleine bugfix werd deze week uitgerold voor de Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5 en iPhone 4s. Versie 8.4.1 van iOS brengt verbeteringen aan Apple Music. Deze verbeteringen zijn over tal van functionaliteiten aangebracht waaronder iCloud Music-bibliotheek, de offline-modus en Beats 1. Voor zover bekend worden er geen beveiligingsproblemen opgelost.

Samsung Z1 - Tizen 2.3.0.1

Dan ook nog even kort aandacht voor een firmware update voor de Samsung Z1. Dit is Samsung's eerste verkrijgbare smartphone met Tizen. De Z1 is hier niet uitgekomen en voor zover bij ons bekend is er ook geen webshop die geprobeerd heeft hem te importeren. Mocht iemand toch een exemplaar bemachtigd hebben dan brengt update 2.3.0.1 diverse bugfixes. Voor zover bekend is de update ook alleen onder gebruikers in India uitgerold, een markt waarvoor de Z1 ook primair bedoeld is. Het wordt niet uitgesloten dat opvolgers van het toestel hier wel uitkomen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel