Samsung Galaxy S6 edge+ krijgt ook een 128 GB versie - Update


Na z'n aankondiging maakte Samsung expliciet melding van een 32 en 64 GB versie voor de S6 edge+. Z'n voorganger kreeg nog een grotere 128 GB variant. Die blijkt echter wel te bestaan zo blijkt uit Samsung's eigen website.

Onduidelijk is waarom Samsung hem achterwege heeft gelaten in het promotiemateriaal. Mogelijk wil het later de variant alsnog uitbrengen om wederom aandacht op het model te vestigen. Overigens maakt Samsung Nederland het nog bonter want die maken alleen melding van een 32 GB versie van de Galaxy S6 edge+.

S6 edge+ versies

De 128 GB versie staat voorlopig alleen op de Amerikaanse website. Het hebben van veel geheugenruimte is noodzakelijk omdat ook de S6 edge+ een geheugenkaartslot moet missen. Je bent dus gelimiteerd aan de ingebouwde opslagruimte. Samsung lijkt er wel goed aan te hebben gedaan om het 16 GB-instapmodel te vervangen door ten minste 32 GB. De Samsung Galaxy S6 edge+ ligt vanaf 4 september in de Nederlandse winkel in de kleuren zwart en goud en kost 799 euro.

Update: Samsung meldt tegenover The Verge dat het om een foutje gaat. Het bedrijf is niet van plan om op dit moment een 128 GB variant te leveren.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge+

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel