Samsung Galaxy Note 8 in volle glorie te bewonderen


Op het Twitteraccount van @evleaks staat momenteel plaatjes van de aankomende Galaxy Note 8 van Samsung. We zien het nieuwe vlaggenschip in het zwart en in het goud alsmede de befaamde S-Pen stylus.

Wat ons misschien nog het meeste opvalt is dat de randen van de Note 8 toch gebogen lijken te zijn. Tot dusver gingen we er vanuit dat de Samsung Note 8 over een plat scherm zou beschikken. Mogelijk gaat het in de praktijk toch om minder sterk afgebogen randen dan bij de Galaxy S8 en S8+. Duidelijk is in ieder geval wel dat Samsung dezelfde lijn als die bij de S8 is ingezet voortzet. We zien dus voorop geen homeknop meer terug en het scherm kent kleine schermranden.

Samsung Galaxy Note 8
Dit is hem dan echt; de Note 8

Net als bij z'n kleinere tegenhanger zien we de vingerafdrukscanner achterop terugkomen. Samsung lijkt er goed aan te hebben gedaan om hem naast de flitser en hartslagsensor te plaatsen en niet, zoals bij de S8, direct naast de cameralens. Die setting bleek in de praktijk het ideale recept voor een vettige lens. Wel nieuw is de dubbele camerasensor. Mogelijk gebruikt Samsung deze om zonder kwaliteitsverlies in te kunnen zoomen, net als andere fabrikanten momenteel doen. Welke extra software Samsung daarvoor geschreven zal 23 augustus blijken wanneer het toestel officieel gelanceerd zal worden. Reken alvast op een zwarte en gouden uitvoering, getuige deze afbeelding van @evleaks.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
64 GB Maple Gold
€ 449,00 € 449,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel