Samsung kondigt Unpacked-evenement voor Galaxy Note 8 aan


Samsung heeft uitnodigingen verstuurd voor een Unpacked-event op 23 augustus. Op de uitnodiging staat "Do bigger things" te lezen. Wat ons betreft een duidelijke verwijzing naar de Galaxy Note 8.

De Note-serie is Samsung's grote phablet-reeks; een kruising tussen tablets en telefoons. Doorgaans kunnen ze worden bediend met een stylus; de S Pen. Die pen zien we in de uitnodiging dan ook veelvuldig terugkomen. Het lijkt dus nagenoeg zeker dat Samsung op woensdag 23 augustus de Note 8 aan zal kondigen. Plek van aankondiging is bovendien een bekende voor de Note-reeks; New York City.

Do bigger things

Ergens is het wel opvallend dat Samsung kiest voor augustus wat precies een jaar na de Note 7 is. Dat toestel werd uiteindelijk van de markt gehaald na problemen met de accu. Samsung ging diep door het stof en schroefde de veiligheidsmaatregelen op. Algemeen aangenomen werd dat Samsung zichzelf wat meer tijd zou gunnen om extra veiligheidschecks te doen. Blijkbaar zijn die toch klaar want we gaan er bij de Note 8 niet vanuit dat Samsung die heeft overgeslagen. Van de Galaxy Note 8 gaat het gerucht dat hij over een 6,3 inch groot Infinity-scherm beschikt, vergelijkbaar met de Galaxy S8. Reken dus op dunne schermranden en een vingerafdrukscanner die achterop zit. Verder wordt een dubbele camera verwacht, iets wat voor Samsung nieuw is op een Galaxy-telefoon. Het Unpacked-evenement begint 10 uur lokale tijd. Het is dan 17:00 bij ons.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Gold
€ 749,95 € 749,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel