Eerste duidelijke foto’s van 4,7 inch grote Samsung Galaxy Alpha binnen


Samsung legt momenteel de laatste hand aan een geschikte tegenstander voor de iPhone 6 die in het najaar verwacht wordt. De eerste duidelijke plaatjes van deze Galaxy Alpha komen vandaag naar boven.

We zien plaatjes van de Galaxy Alpha naast de Galaxy S5. Hierdoor krijgen we een goede indruk hoeveel kleiner de Alpha moet gaan worden. En voordat we hem dankzij z'n 4,7 inch grote beeldscherm vergelijken met de nog aan te kondigden iPhone 6, willen wij z'n gelijkenis met een andere Galaxy-telefoon benadrukken. De Alpha lijkt heel erg veel op de Galaxy S II. Samsung paste het ontwerp van de S2 (jammerlijk genoeg) maar één generatie toe.

Samsung Galaxy Alpha
De Samsung Galaxy Alpha

De Galaxy Alpha (SM-G850) lijkt een metalen rand te krijgen met een batterijcover van plastic. Ook het 'putjespatroon' van de S5 lijkt terug te komen. Er zit alleen geen klepje voor de USB-aansluiting waardoor we vermoeden dat de Alpha niet waterbestendig is. Verder spreekt de bron over een vingerafdrukscanner en andere high-end specs. Dit maakt de Galaxy Alpha misschien wel een betere Galaxy S5 mini dan de daadwerkelijke S5 mini. Mogelijk kondigt Samsung de Alpha volgende maand al aan.

Bron: Sammobile.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel