Metalen Samsung Galaxy F laat zich naast Galaxy S5 fotograferen

· 1 reactie


De opvolger van de Galaxy S5 is dichterbij dan menigeen denkt. De S5 werd weliswaar nog geen half jaar geleden uitgebracht maar er is een nieuw toestel dat z'n plek wil overnemen; de Galaxy F. Een metalen telefoon die zich vandaag naast de S5 laat zien.

En er zijn diverse redenen om erg enthousiast te worden. Te weten; de Galaxy F beschikt volgens de geruchten over een groter 5,3 inch scherm. Dat is groter dan de Galaxy S5 maar toch lijkt de Galaxy F op de foto kleiner. Dat komt vooral omdat er op de schermranden is ingeleverd. Wat ons betreft kon dit bij de Galaxy S5 ook geen kwaad.

Samsung Galaxy F vs Galaxy S5

Of er alleen op de schermranden is ingeleverd moet nog blijken. De bron spreekt de vrees uit dat het toestel wellicht niet water- en stofbestendig is. Iets wat wij op zich prima kunnen missen als we daar een dunne(re) schermrand voor terugkrijgen. Eerder werd al bekend dat de Galaxy F over een Quad HD-scherm met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels beschikt en een Snapdragon 805-processor meekrijgt. Datum van aankondiging? Denk aan september.

Bron: Phone Arena


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel