“Samsung’s alternatief voor iPhone 6 krijgt identieke specs”

· 3 reacties


Samsung zou het alternatief op de iPhone 6 van Apple met nagenoeg dezelfde specificaties willen uitrusten. In tegenstelling tot eerdere berichten zou de Galaxy Alpha nu met een 4,7 inch scherm zijn uitgerust en 6 millimeter dik zijn. Net als, juist ja.

Samsung wordt wel vaker van kopieergedrag beticht. Mocht dit nieuwe gerucht waar blijken te zijn dan wordt dat alleen maar bevestigd. Het lijkt ons eerlijk gezegd sterk, maar uit te sluiten is het natuurlijk niet. Eerder werd nog gezegd dat de Galaxy Alpha, voorheen onder Galaxy F bekend, zou zijn uitgerust met een 5,1 inch Quad HD AMOLED-scherm.

Samsung and Apple
Catfight!

Naast het kleinere scherm van 4,7 inch groot zou Samsung de Galaxy Alpha willen uitrusten met een eigen Exynos processor met niet minder dan acht kernen. De metalen behuizing zou slechts 6 millimeter dik zijn, net als Apple wil met de iPhone 6. Samsung zou dit antwoord op de iPhone 6 al volgende maand willen aankondigen, een maand eerder dan Apple zo lijkt. We hoeven dus gelukkig niet lang te wachten om te zien of dit bizarre gerucht waar blijkt te zijn.

Bron: Korea Herald


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel