Nieuwe renders iPhone 6 aan de hand van de laatste geruchten


Martin Hajek staat bekend als de man die de mooiste iPhone-renders kan maken. Zijn schetsen zijn veelal gebaseerd op daadwerkelijke geruchten en zijn daarmee ook het meest waarheidsgetrouw. Hij updatete z'n render van de iPhone 6 maar weer eens.

Nieuwe geruchten over de iPhone 6 lijken met de dag binnen te komen. De meeste zijn slechts dat; geruchten. Toch geven ze bij elkaar opgeteld toch een aardig beeld van de volgende generatie iPhone. En tenzij Apple de iPhone 6 weer eens in een bar achterlaat, weten we pas in september hoe het ding er officieel uit komt te zien. Gelukkig helpen de hyper-realistische renders van Hajek ons in de tussentijd om een goed beeld te krijgen.

New iPhone 6 and iPad mini 3 concept from Martin Hajek
Render iPhone 6 en de iPad mini 3

Naast de nog onofficiële iPhone 6 laat Hajek ook de nog de iPad mini 3 zien. Ook die moet nog uitkomen. Misschien het meest geruststellende is dat de gekke banden boven en onder de achterkant netjes wegvallen in het ontwerp. Bij de meeste tot nu toe getoonde prototypes zijn dit lelijke randen die op veel kritiek kunnen rekenen. Verwacht wordt dat Apple de iPhone 6 met een groter 4,7 inch scherm ergens rond september gaat aankondigen. Naast het grotere scherm wordt een verbeterde camera verwacht met een licht verbeterde vingerafdrukscanner.

Bron: Nowhereelse.fr


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel