Roadmap HTC voor 2H 2014 ligt op straat


Altijd fijn als je een beetje weet waar je aan toe bent. Dankzij een uitgelekte roadmap weten we welke telefoons HTC nog in de tweede helft van dit jaar gaat aankondigen. Waaronder een selfie-telefoon, de Butterfly 2 en nieuwe Windows Phones.

Je hoort er vandaag schijnbaar niet meer bij als je niet iedere dag een selfie schiet. HTC wil meeprofiteren van die (gelukkig steeds kleiner wordende) groep mensen die dit veelvuldig doet. Deze selfie-telefoon zal vermoedelijk een hoge resolutie en naar voren gerichte camera krijgen. Deze 'Eye' moet in het vierde kwartaal uitkomen en de bron spreekt voornamelijk over de Amerikaanse markt. Eerder bracht Sony een telefoon uit speciaal voor selfies; de Xperia C3.

Selfie manual for men
De selfie-handleiding voor de man

Dan zit er nog de Butterfly 2 in het vat. Plaatjes daarvan lekte eerder al uit en het toestel zou zelfs al door de Japanse autoriteiten zijn goedgekeurd voor gebruik aldaar. Misschien is daarom interessanter dat HTC weer enkele Windows Phones wil uitbrengen. Eindelijk opvolging dus voor de Windows Phone 8S en 8X. Naar verluidt heeft HTC enkele modellen in voorbereiding, zowel betaalbare als wat duurdere. HTC lijkt hiermee niet echt een antwoord te hebben voor de topmodellen van zowel Apple als Samsung die later dit jaar verwacht worden. Wij verwachten namelijk niet dat Windows Phones dat gevecht aankunnen.

Bron: Taipei Times


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel