Samsung Galaxy Note 20 Ultra in Mystic Bronze laat zich zien


Niet lang meer en Samsung kondigt de Galaxy Note20-serie aan. Onderdeel daarvan is de Note 20 Ultra en juist die laat zich vandaag zien.

Erg verrast door het uiterlijk van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra zijn we niet. Samsung lekte immers zelf al eerder een afbeelding van het toestel. In vergelijking met de reguliere Note 20 lijkt deze Ultra over een extra camerasensor te beschikken. Mogelijk is deze voor een nauwkeuriger diepteherkenning. Verder valt natuurlijk de nieuwe kleur op. Samsung lijkt voor de tweede helft van 2020 flink in te zetten op deze Mystic Bronze-kleur. Ook andere producten krijgen deze kleurvariant.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra in Mystic Bronze

Afbeeldingen van de Note20 Ultra verschenen op de Patreon-pagina van @evleaks. Zijn doorgaans betrouwbare lekken vormen vaker een goed beeld van aankomende telefoons. Zo ook van Samsung's aankomende Note20-serie. Inmiddels is wel duidelijk dat die een vrij nieuw uiterlijk krijgt waarbij vooral het camera-eiland een prominent uiterlijk krijgt.

Unpacked Event

Verwacht wordt dat Samsung de Galaxy Note 20 Ultra samen met de Note 20, Note 20 Plus en mogelijk de Galaxy Z Fold 2 op 5 augustus aankondigt. Op deze datum houdt Samsung namelijk een Unpacked Event die vanwege het coronavirus alleen online gehouden wordt.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Note 20 Ultra verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel