CAD-render toont mogelijke Samsung Galaxy Note 20


Er is wat lijkt op een eerste CAD render verschenen van de aankomende Samsung Galaxy Note 20. Het is een van de eerste beelden die we van Samsung's nieuwe phablet te zien krijgen. En meteen wordt duidelijk dat de Note 20 ontwerpelementen van de Galaxy S20 en vooral de S20 Ultra meekrijgt.

Het duurt nog enkele maanden voordat de Samsung Galaxy Note 20 verwacht wordt. Meestal kondigt Samsung hem ergens rond de IFA-beurs aan ergens in september. Maar vanwege de uitbraak van het coronavirus is die lanceerdatum nog allerminst zeker. De nu verschenen tekeningen laten we de nodige wijzigingen zien ten opzichte van de bestaande Note 10.

Samsung Galaxy Note 20
Is dit de aankomende Galaxy Note 20?

Zo is de plek van de S Pen veranderd. Die zit nu in plaats van rechts onderin links. Mogelijk is dat omdat Samsung alle knoppen naar de rechterzijkant heeft verhuisd of zijn er intern andere dingen verplaatst die de nieuwe plek rechtvaardigen. Draaien we de Note 20 om dan zien we een rechthoekig camera-eiland die sterk lijkt op die van de S20 Ultra. Niet alleen dat, mogelijk krijgt de volgende Note ook een 108MP-camera. Toch zal dit niet dezelfde Space Zoom-camera zijn als op de Ultra. Die bleek in de praktijk de nodige focus-problemen te hebben en werd ook slecht onthaald door de schrijvende pers. Vooral omdat het vanwege de enorm overdreven digitale zoom meer market was dan een praktische functie.

New place S Pen for Samsung Galaxy Note 20
Nieuwe plek S Pen voor de Note 20?

Onbekende bron

Ondanks dat de beelden van hoge kwaliteit lijken te zijn is het raadzaam het hele bericht nog met een korrel zout te nemen. Het gaat namelijk om een tot nu toe onbekende bron. Het is daarom verstandig nog even te wachten op andere lekken voordat we harde conclusies trekken. Lang kan dat vast niet duren, de bron denkt namelijk dat een lancering al in augustus volgt. Er zouden dan twee versies verschijnen met verschillende formaten. We gaan het merken.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 20 5G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
256 GB Mystic Bronze Refurbished
€ 295,99 € 299,98   Bekijk
Amazon
256 GB Mystic Bronze
€ 779,99 € 779,99   Bekijk
bol.com Partner
256 GB Mystic Green
€ 899,95 € 899,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 20 5G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel