Lekt Samsung zelf uiterlijk Galaxy Note 20?


Neem dit bericht met een korreltje zout maar er is zojuist een afbeelding verschenen in Samsung's eigen Galaxy Store van een nog onbekend toestel. Is dit de Note 20 of is het wishful thinking?

De afbeelding werd opgemerkt door een lezer van SamMobile en laat drie Galaxy-telefoons zien. Twee daarvan kennen we; de S10+ en de S20 maar wat is toch dat middelste toestel? Volgens de bron is het de Galaxy Note 20. Zover willen wij niet gaan, mogelijk is het gewoon een placeholder. Handig is het in ieder geval niet van Samsung.

Samsung Galaxy Note 20 picture Galaxy Store
Afbeelding van de Galaxy Note 20?

Dit voedt de geruchten en die zullen de komende tijd gaan over nog dunnere schermranden en een verdwenen punch-hole selfiecamera. Waar die dan wel zit? Misschien wel achter het scherm, misschien is het een pop-up camera, wie het weet mag het zeggen. Het antwoord zal je niet van ons horen. Wij weten het niet en we tillen ook zeker niet te zwaar aan bovenstaande afbeelding. Wij willen meer bewijs zien voordat we er iets zinnigs over gaan zeggen.

Note 20 renders

De Samsung Galaxy Note 20 laat nog wel even op zich wachten. Samsung introduceert haar volgende Note meestal in het najaar en laat de zomer nog moeten beginnen. We hebben ook nog geen CAD-renders gezien of mogelijke specificaties. Allemaal tekenen dat het nog te vroeg is om conclusies te trekken.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 20 5G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
256 GB Mystic Bronze Refurbished
€ 295,99 € 299,98   Bekijk
Amazon
256 GB Mystic Bronze
€ 779,99 € 779,99   Bekijk
bol.com Partner
256 GB Mystic Green
€ 899,95 € 899,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 20 5G


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel