Samsung Galaxy Note 10

Geef je mening en win €50
Nog niet aangekondigd
Samsung Galaxy Note 10 (N976)

Hier vind je alles over de Samsung Galaxy Note 10 waaronder prijzen los of met abonnement, reviews, specificaties en nieuws.

Vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Note 10 en wel verkrijgbaar

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Note 10 verkrijgbaar is


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy Note 10 in het nieuws


Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 10

De Samsung Galaxy Note 10 belooft Samsung's grootste vlaggenschip van 2019 te worden. Het toestel zal zoals gebruikelijk met S Pen worden uitgerust zodat je hem ook met een pen kunt bedienen. Toch zullen er tal van nieuwe dingen geïntroduceerd worden. Denk aan een nieuw scherm zonder schermranden. Net als de S10 krijgt de Note 10 mogelijk een schermgat voor de selfiecamera. Deze zit bij de Note 10 mogelijk in het midden in plaats van in een hoek.

Eind mei leken diverse bronnen onafhankelijk van elkaar te 'bevestigen' dat de Galaxy Note 10 niet uitgerust is met een audio-jack. Deze poort wordt gebruikt om een eigen koptelefoon in te pluggen. Andere fabrikanten lieten de poort eerder al weg. De meeste mensen luisteren draadloos en anders is er altijd nog een adapter beschikbaar. Samsung levert deze naar alle waarschijnlijkheid in de doos. Je plugt hem in de USB-C poort. Nadeel daarvan is dat je hem niet gelijktijdig bedraad kunt opladen en muziek luisteren. Draadloos opladen behoort wel tot de mogelijkheden.

Begin juni dook het gerucht op dat de Galaxy Note 10 razendsnel opgeladen kan worden. Hiervoor zou Samsung een nieuw type Adaptive Fast Charger hebben ontwikkeld van 45 Watt. Hiermee volgt Samsung de trend van almaar sneller wordende opladers. Hoe snel de batterij van de Note 10 hiermee vol is is nog niet te zeggen maar binnen een uur moet zeker mogelijk zijn.

Wil je per se de allergrootste Samsung Galaxy-telefoon hebben dan keek je voorheen automatisch naar een Galaxy Note. Maar als we de laatste bronnen mogen geloven dan krijgt de Samsung Galaxy Note 10 een schermformaat van 6,3 inch. Dat is net iets kleiner dan in de Galaxy S10+. Een opvallende kentering dus. Wel helemaal in lijn met de S-serie zijn z'n verwachte camera's. Achterop prijken maar liefst drie camera's. Of Samsung voor een standaard-, zoom- en groothoeklens kiest is nog even afwachten. Mogelijk kan deze Note wel verder inzoomen dan de S-modellen.


Video over de Samsung Galaxy Note 10

En naast een render hebben we ook een bewegende beelden van de Samsung Galaxy Note 10. Hij ziet er behoorlijk anders uit dan de Note 9


Vragen en antwoorden over de Samsung Note 10