Renders Samsung Galaxy Note 20+ gelekt door @onleaks


Het doorgaans betrouwbare @onleaks heeft renders gepubliceerd van de aankomende Galaxy Note 20+ van Samsung. We zien overduidelijk een Note-achtig toestel met opvallende camera achterop. Daar lijkt de verandering de komende tijd zich dan ook te concentreren.

Alhoewel de renders van de Note 20+ afkomstig zijn van @onleaks zijn ze gepubliceerd op Pigtou. Die naam kwamen we onlangs eerder tegen; zij plaatsen een week geleden afbeeldingen van de Note 20. Verschillen met beide toestellen richten zich met name op de cameramodule.

Samsung Galaxy Note 20 Plus
De toekomstige Note 20+

Want Samsung accentueert de drievoudige camera achterop de Note 20 Plus door een aluminium ring aan de camera's mee te geven. Apple doet iets soortgelijks op de iPhone 11 Pro en Max. Het totaal aantal camera's achterop zal overigens niet steken op 3. We zien namelijk nog een vierde sensor, mogelijk een Time-of-Flight sensor voor 3D-herkenning. Hierboven zit een LED flitser. Verwacht wordt dat de Note 20+ over een periscooplens beschikt voor verbeterde zoom.

Als eerste de Samsung Galaxy Note 20+ hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

Verschillen Note 20 en 20+

Naast een andere cameramodule lijkt deze Galaxy Note 20+ over een afgerond scherm te beschikken terwijl die op de Note 20 plat is. Maar er zijn ook gelijkenissen. Zo zit de S Pen ditmaal bij beide toestellen links onderin. In vorige edities zat die nog rechts. Dat zal voor Note-veteranen even wennen zijn. De lancering van beide telefoons wordt niet voor het najaar verwacht.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel