Achterkantje nieuwe iPhone 7 duidelijk op de foto


Hij komt eraan; de Apple iPhone 7. En ook dit model zal getuige deze nieuwe foto in het goud uitkomen. Bovendien lijken de nieuwe antennelijnen en de grotere cameramodule bevestigd te zijn.

Het gaat niet om een complete iPhone zo lijkt maar alleen om het achterkantje. Toch lijkt die te bevestigen wat we al wisten. De iPhone 7 zal nauwelijks verschillen, op wat uiterlijke kenmerken na. Verwacht echter wel een hogere cameraresolutie en een nieuwe processor. Wat echter verdwenen is, is de koptelefoonaansluiting. Apple lijkt de eerste grote fabrikant die de connector laat vallen.

Apple iPhone 7 goud achterkantje

Al eerder leek duidelijk dat Apple de grote verschillen bewaart voor het model van volgend jaar. Of dat slim is valt te bezien. De iPhone wordt dan 10 jaar en dat vinden ze in California reden genoeg om je een jaar extra te laten wachten. Het is natuurlijk wel goed mogelijk dat Apple wat verrassingen achter de hand houdt tijdens de presentatie van de 7. Denk misschien aan een waterdichte behuizing en nieuwe geheugenuitvoeringen. De aankondiging met een mogelijke 'One More Thing' wordt trouwens niet voor september verwacht. Apple moet dit event nog aankondigen waarmee er genoeg tijd is om eerst op vakantie te gaan.

(via)


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk
bol.com Partner
128 GB Black Licht gebruikt
€ 377,66 € 377,66   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Rose Gold Zo goed als nieuw
€ 219,00 € 219,00   Bekijk
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel