OnePlus 3 op 15 juni aangekondigd, volgende dag al verkrijgbaar


Na wekenlang teasen is dan eindelijk bekend op welke datum de OnePlus 3 aangekondigd wordt. Zet alvast maar een cirkel om woensdag 15 juni in je agenda. Vermoedelijk zal het toestel daarna zonder uitnodiging verkrijgbaar zijn.

Plaatjes en specificaties van de OnePlus 3 circuleren al geruime tijd op internet. OnePlus doet er ook niet zo geheimzinnig over. Het derde "flagship killer" krijgt een metalen behuizing met 5,5 inch groot OLED-scherm. Er zal in ieder geval één uitvoering met 6 GB aan werkgeheugen zijn die de Snapdragon 820 naar hartenlust kan vullen met data. Houdt verder rekening met een 16 en 8 megapixel camera, een vingerafdrukscanner en USB Type-C om het beestje op te laden.

OnePlus 3 lancering

De introductie van de OnePlus vindt plaats in China maar je kan dankzij Virtual Reality er ook zelf bij zijn. Speciaal voor de gelegenheid deelde OnePlus 30.000 VR-brillen uit waarin je je telefoon kunt stoppen. Geheel volgens verwachting gingen ze als warme broodjes over de toonbank. De OnePlus 3 volgt de OnePlus 2 op die in juli van 2015 werd aangekondigd maar vrij lauw werd ontvangen. In vergelijking met de eerste OnePlus waren er bepaalde concessies gedaan die niet door iedereen op prijs werden gesteld. OnePlus wil met deze 3 mogelijk gehoor geven aan alle kritiek en het toestel lijkt vrij compromisloos te worden.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel