Lancering OnePlus 3 gebeurt in Virtual Reality


Speciaal voor de onthulling van de OnePlus 3 komt het bedrijf met een speciale VR-bril waarmee je de lancering live kunt bijwonen. Helaas zijn echter alle 30.000 exemplaren inmiddels al gereserveerd.

Deze manier van onthullen is niet nieuw. Vorig jaar nog kondigde het bedrijf de OnePlus 2 op een soortgelijke manier aan. Toen nog met een Google Cardboard. Dit jaar pakken ze het bij OnePlus een stuk professioneler aan met de distributie van 30.000 exemplaren van de OnePlus Loop VR. Een headset waarin je je telefoon kunt schuiven. De VR-bril is gratis maar zoals gezegd zijn alle 30.000 stuks nu al vergeven.

OnePlus Loop VR

Naast dat de OnePlus-website vermeldt dat alle Loop VR's uitverkocht zijn lezen we er dat hij pas 6 juni geleverd wordt. Voor die tijd hoeven we de lancering van de OnePlus 3 dus niet te verwachten. Het is niet ondenkbaar dat de OnePlus 3 ook op één of andere manier met VR te maken heeft. Het ligt namelijk voor de hand om ook die in de Loop VR te stoppen. Misschien wordt er wel gelijktijdig een bijbehorende app aangekondigd. Overigens lijkt de OnePlus Loop VR verdacht veel op een Samsung Gear VR. Die kost echter al gauw 100 euro dus dat OnePlus hem gratis weggeeft is zeker opvallend te noemen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel