OnePlus lekt zelf plaatjes van metalen OnePlus 3


We vragen ons vaker af hoe toch al die lekken de wereld in worden geholpen. We verdenken bedrijven er vaak zelf van om zo de nodige extra publiciteit te krijgen. Bij OnePlus doen ze er niet moeilijk over, daar mailt de PR-afdeling gewoon zelf plaatjes.

Zo werd onderstaande render eigenhandig door de PR-afdeling naar diverse media gemaild. We zien een grotendeels metalen telefoon met een iets uitstekende cameramodule en enkele horizontale antennelijnen. Voorop lijkt een vingerafdrukscanner te zien. Nieuw is dit niet voor OnePlus, ook de OnePlus 2 beschikte hier al over. Overigens kan de uiteindelijke OnePlus 3 nog verschillen, het zou namelijk gaan om een render en dus niet de uiteindelijke persfoto's.

OnePlus 3 render
Dit moet hem zijn dan: de OnePlus 3

De render vertelt ons nog meer over de OnePlus 3. Zo zien we onderaan een USB Type-C poort en ook lijkt er sprake te zijn van 2.5D glas. Dit is nabij de randen afgerond wat een fraai eindresultaat geeft. Vrijwel iedere fabrikant is de afgelopen tijd met een soortgelijk ontwerp gekomen. OnePlus gaf eerder al aan in juni met een nieuwe telefoon te komen. Eerder lekte al uit dat de OnePlus 3 over een 5,5 inch AMOLED-scherm beschikt, een Snapdragon 820-processor mogelijk tot 6 GB aan RAM en een batterij van 3.500 mAh groot die snel opgeladen kan worden.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel