Samsung Galaxy S7 Active komt in deze opvallende kleuren


Omdat zwart en wit zo saai zijn komt Samsung nu mogelijk met een geheel nieuw kleurenpalet voor de nog aan te kondigen Galaxy S7 Active. En omdat je die vooral buiten zult aantreffen krijgen ze een bijbehorende verflaag.

Wat dacht je van 'Camouflage Groen' en 'Woestijn Geel'? En in plaats van een egale kleur lijkt Samsung te gaan voor een gewaagd patroon die zeker niet bij iedereen in de smaak zal vallen. Duidelijk wordt wel dat de Active-reeks niet als waterdicht alternatief gezien moet worden maar meer als de robuuste buitentelefoon. Waterdicht is de reguliere Galaxy S7 namelijk ook al.

Samsung Galaxy S7 Active kleuren

Het scherm op de linker telefoon geeft de datum 10 juni weer. Mogelijk is dit een verwijzing waarop Samsung het toestel officieel aankondigt. Dat zal sowieso bij het Amerikaanse AT&T gebeuren getuige dezelfde schermafbeelding. Ook vorig jaar mocht het bedrijf de S6 Active als eerste verkopen en mogelijk gebeurt dat dit jaar dus weer. Of we de S7 Active ook elders en in andere landen mogen verwelkom is nog maar afwachten. Uiteindelijk kwam de S6 Active hier nooit uit en het zou ons niet verbazen als de S7 Active dezelfde weg achterna gaat.

Via (1) (2)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel