Hoge resolutie afbeeldingen tonen Apple iPhone 6 naast iPhone 5s


Geen dag zonder nieuwe foto's waarop de 4,7 inch grote iPhone 6 te zien is. Ook ditmaal lijkt het om een dummy te gaan getuige de gebrekkige afwerking en de aanwezigheid van plastic. Toch zijn ze het bekijken waard vanwege de vergelijking met de 5s.

Hoe de iPhone 5s eruit ziet weten we, dat toestel is al bijna een jaar aangekondigd en de meeste mensen herkennen die zonder moeite. Bovendien lijkt de 5s bijna als twee druppels water op de iPhone 5 die op zijn beurt weer... juist ja.

Apple iPhone 5s vs iPhone 6

Duidelijk is toch inmiddels wel dat de iPhone 6 duidelijk een maatje groter wordt. Het nog maar de vraag hoelang de die-hard iPhone-fans zich tegen het grotere scherm gaan verzetten of dat ze zich er eenmaal na aankondiging bij gaan neerleggen. Maar niet na jarenlang die grotere "onwerkbare" Android-telefoons belachelijk te hebben gemaakt. Op een andere foto zien we trouwens de iPhone 5s met iPhone 6 en de nieuwe HTC One (M8).

iPhone 5s, iPhone 6 and HTC One M8
En de iPhone 6 tussen de 5s en HTC One (M8)

Gelukkig is de nieuwe iPhone wel kleiner gebleven dan de One M8, die is namelijk wel erg groot. Eigenlijk zit de 4,7 inch grote iPhone 6 mooi tussen de huidige iPhone en One in. Wat ons betreft een mooie tussenweg. Wanneer Apple de nieuwe iPhone aan gaat kondigen is nog niet bekend. Mogelijk ligt dit in lijn met voorgaande jaren, namelijk in september.

Bron: Weekly.ascii.jp, Seeko.co.kr


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel