LG ontkent maken Nexus 6, zeiden ze ook van Nexus 5


Momenteel zijn een aantal mensen van de Nederlandse pers in Zuid-Korea om zich daar te vergapen aan alles wat LG maakt. Dat is schijnbaar erg veel maar wat ze volgens LG niet maken is de Nexus 6. Probleem alleen; dat zeiden ze ook van de Nexus 5.

De Nexus 5 is de pure Android-ervaring en grotendeels gebaseerd op de G2 van LG. Niet vreemd dus dat de Nexus 5 in opdracht van Google door LG wordt gemaakt. Op vragen van Draadbreuk.nl over de Nexus 6 zei communicatiedirecteur Ken Hong van niets te weten. Logische conclusie; LG maakt in ieder geval niet de Nexus 6.

Nexus 6 concept
Zoiets?

En dan is een logische gedachtengang dat Google helemaal stopt met het uitbrengen van Nexus-telefoons en overstapt op het Silver-programma dat fabrikanten in staat stelt om pure Android-telefoons uit te brengen vergelijkbaar met de huidige Google Play Edition-telefoons. Een andere mogelijkheid is, en die is misschien wel een stuk geloofwaardiger, dat LG gewoon een beetje aan het jokken is. Het zal niet de eerste keer zijn. Van de Nexus 5 zeiden ze immers ook dat ze die niet gingen maken en wat bleek oktober vorig jaar? LG brengt gewoon de Nexus 5 uit. Ons advies; gewoon doorlopen en vooral blijven uitkijken naar een Nexus 6 eind dit jaar.

Bron: Draadbreuk.nl


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel