Verkopen Samsung Galaxy S7/S7 edge in juni door 25 miljoen


Volgens berichten uit Korea bereiken de verkopen van de S7 en S7 edge ergens in juni de 25 miljoen. Vooral de gebogen S7 edge zou goed verkopen. En omdat die duurder is dan de reguliere S7 belooft dat nog wat voor Samsung's resultaten.

Het doorbreken van de 25 miljoen zou volgens twee Koreaanse publicaties komen door drie factoren; goeie kwaliteit, een vroege lancering en een agressieve marketing. Tijdens de lancering van de S7 en S7 edge werden beide modellen vrij lauw ontvangen. Erg nieuw waren ze niet in vergelijking met diens voorgangers. Toch is de som van alle verandering genoeg voor consumenten om over te stappen, zo lijkt. Begin volgende maand komt Samsung weer meer kwartaalcijfers en dan zal blijken hoe het succes zich vertaalt naar winst.

Samsung Galaxy S7 en S7 edge
En daar 25 miljoen van

Opvallend is dat de verkoop het tweede kwartaal aantrekt. In het eerste kwartaal na z'n lancering zouden er naar schatting 10 miljoen exemplaren verkocht zijn. In het tweede kwartaal groeide dat naar 14,5 à 15 miljoen stuks. Overigens zal het aantal verkopen in de tweede helft van 2016 verder afvlakken. De nieuwheid is er dan vanaf en we maken ons dan op naar de introductie van de volgende Note. We zullen dan ook de eerste geruchten over de S8 en S8 edge gaan zien. Verwacht wel enkele nieuwe kleuren om de verkoop nog enigszins te stimuleren. Nu valt er te kiezen uit 5 uitvoeringen; Gold Platinum (goud), Black Onyx (zwart), White Pearl (wit), zilver en roze.

Bron: (1) (2)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel