Samsung Galaxy S7 (edge) komt straks ook in ‘Pink Gold’


Roze telefoons horen er vandaag de dag, net als zwart, wit en goud nou eenmaal bij. Of we het leuk vinden of niet. Vreemd dus dat Samsung haar vlaggenschip de Galaxy S7 daar nog niet in leverde. Tot nu dan want de roze S7 is onderweg.

Tot nu toe kon je kiezen uit de uitvoeringen Black Onyx, White Pearl, Gold Platinum en Silver Titanium als je een Galaxy S7 wou kopen. Er komt met Pink Gold wat meer kleur in dit assortiment. De roze uitvoering zou inmiddels in thuisland Korea in de winkel liggen, uiteindelijk zal hij ook hier uitkomen. Overigens is Samsung geen onbekende met 'Pink Gold', de Note 5 kwam eerder al in deze uitvoering uit.

Samsung Galaxy S7 en S7 edge in Pink Gold
De S7 en S7 edge in ‘Pink Gold’

Normaliter introduceert Samsung pas nieuwe kleuren zodra de verkoopaantallen beginnen te dalen. Dat lijkt zo kort na de introductie nog niet aan de orde te zijn. Niet alleen de S7 krijgt deze kleur, ook de S7 edge mag hem verwachten. Volgens Samsung is de keuze op roze gevallen omdat het een natuurlijke kleur is en het een gevoel van comfort geeft. Wijze woorden maar het zal zeker meehelpen dat sommige mensen de kleur vooral erg mooi vinden. De roze uitvoering zal alleen beschikbaar zijn in een 32 GB-geheugenuitvoering. Wil je per se 64 GB dan hoeft dat niet per se een probleem te zijn. Je kunt sinds dit jaar namelijk gewoon weer zelf geheugen bijplaatsen via los verkrijgbare geheugenkaartjes.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
White Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel