Acer Liquid Zest Plus met dikke 5.000 mAh accu aangekondigd


Acer heeft er een nieuwe smartphone bij. De Liquid Zest Plus blinkt uit door z'n enorme batterij van 5.000 mAh groot. Hiermee garandeert het bedrijf zeker twee dagen aan smartphoneplezier.

En alsof dat nog niet genoeg is ondersteunt de Acer Liquid Zest Plus ook nog eens snelladen voor als de batterij toch leeg is. Voorop de Zest Plus zit een groot 5,5 inch scherm die daar grotendeels voor moet zorgen. Toch valt het schermformaat nog enigszins mee omdat Acer een HD-resolutie toepast waardoor er toch minder pixels aangestuurd hoeven te worden dan bijvoorbeeld bij Full HD. Ook interessant aan de Liquid Zest Plus is z'n 13 megapixel camera met tri-focus.

Acer Liquid Zest Plus in het zwart en wit
De Zest Plus komt in ieder geval in het zwart en wit uit

Hiermee bedoelt Acer de combinatie van laser, contrast en phasedetection autofocus. Hierdoor hoeft de camera niet lang na te denken waarop het moet scherpstellen. Voorop zit een 5 megapixel camera voor selfies. Om de kosten te drukken heeft Acer een MediaTek MT6735-processor toegepast. Dit is een quad-core exemplaar op maximaal 1,3 GHz. Er is 2 GB aan RAM-werkgeheugen. Netjes is dat het toestel standaard is uitgerust met Android 6.0 Marshmallow, op moment van aankondigen is dat de meest recente Android-versie. Op dit moment zijn alleen de Amerikaanse prijzen bekend en die vallen nog vriendelijk uit. Een Acer Liquid Zest Plus moet daar 250 dollar kosten, omgerekend is dat hier zo'n 220 euro.


Prijsvergelijker Acer Liquid Zest Plus

Toon alle aanbiedingen van de Acer Liquid Zest Plus


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel