Apple iPhone 6s in ‘Rose Gold’ en met A9 wordt verwacht


Volgens voorspellingen van de analisten van KGI Securities zal de volgende generatie verkrijgbaar zijn in Rose Gold. Bovendien krijgt de iPhone 6s en 6s Plus een Force Touch-beeldscherm en de nieuwe A9-processor.

Dat klinkt aannemelijk en tegelijkertijd ook als een inkoppertje. De Apple Watch beschikte als eerste over deze nieuwe schermtechniek en ook de MacBook heeft het inmiddels omarmt. Nieuw is wel het gerucht dat de opvolger van de iPhone 6 een 12 megapixel camera krijgt. Eerder nog dacht men dat Apple zou blijven steken op slechts 8 megapixel.

Apple iPhone 6 Plus and 6 Gold
Ook de volgende iPhone komt in het goud

Voor de behuizing wordt straks mogelijk gekozen voor het steviger Series 7000-aluminium waar ook de Sport-uitvoering van de Apple Watch is gemaakt. Dit moet een einde maken aan bendgate. En voor de grotere iPhone 6s Plus zit er nog een verrassing in het vat; het toestel zou een saffieren scherm krijgen. Apple flirt al langer met deze nieuwe glassoort maar het lukte tot op heden niet om de grote aantallen te fabriceren. De processor tot slot zou een eigen A9 zijn die de beschikking krijgt over 2 GB aan werkgeheugen. De bron maakt ook een einde aan het gerucht over een nieuwe 4-inch grote iPhone; die gaat er in 2015 niet komen.

Bron: Technews.tw


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel