HTC U11 vlaggenschip lekt dag voor lancering uit


HTC is momenteel druk doende om een filmpje en informatie van het internet te halen waarin de U 11 onder handen genomen wordt. Het nieuwe vlaggenschip kenmerkt zich door de knijpbare zijkanten.

We zien een wel erg glimmend toestel op de foto's. In die zin vergelijkbaar met de overige U-modellen waaronder de U Ultra en U Play. Interessant is dat we naast alle hoeken van het toestel ook z'n interface te zien krijgen. Zo krijgen we een beeld over de knijpbare zijkanten en het bijbehorende instellingenmenu. Ook dit toestel lijkt HTC weer zonder koptelefoon uit te gaan rusten getuige de aparte adapter die in de doos zit.

HTC U 11HTC U 11HTC U 11 USB-CHTC U 11 Edge Sense
De HTC U 11 in volle glorie; klik voor groter beeld

Zoals gezegd probeert HTC momenteel de video waaruit bovenstaande plaatjes komen met man en macht van internet te halen. Het blijft een lastig proces omdat een kopie nou eenmaal zo snel gemaakt is. Vooralsnog lijkt onderstaand filmpje nog te werken. Mocht HTC besluiten ook die offline te halen dan hebben we voor de zekerheid een kopietje gemaakt, handig voor de heb. De lancering van de HTC U 11 staat gepland voor dinsdag 16 mei. Uiteraard horen we tegen die tijd meer, zoals dat het toestel beschikt over een high-end Snapdragon 835-processor met maar liefst 6 GB aan werkgeheugen. We horen dan ook graag wat HTC precies bedoelt met de 360-video-mogelijkheden waar het eerder in een Tweet aan refereerde.Prijsvergelijker HTC U11

Toon alle aanbiedingen van de HTC U11


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel