Onbekende Nokia met dubbele camera duikt op in video


Er is een productvideo op internet verschenen waarop de line-up van Nokia voor 2017 te zien zou zijn. Naast de al aangekondigde Nokia-smartphones zien we nog een onaangekondigd exemplaar met dubbele camera. De Nokia 8 of 9?

Het Vimeo-filmpje laat rond 0:30 seconde duidelijk een viertal Nokia-telefoons zien waarvan de meest rechter een Nokia 3 is, de middelste lijken op het eerste gezicht beiden om een Nokia 5 te gaan al zou één ervan ook de Nokia 6 kunnen zijn. Wat overblijft is; welk toestel zien we uiterst links? We zien duidelijk een tweede camera en Nokia biedt momenteel zo'n smartphone nog niet aan.

Nokia line-up 2017

Nu gaan er al langere tijd geruchten over een Nokia 8 en Nokia 9. Van die laatste wordt gezegd dat hij achterop een dubbele 22 megapixel camera meekrijgt. Bij PhoneArena suggereren ze dat het toestel daar rechts van de Nokia 8 is omdat die achterkant meer lijkt op eerdere geruchten dan op de bestaande Nokia 6. Na het lezen van hun theorie zijn we geneigd te zeggen dat ze een punt hebben. Het definitieve antwoord zal waarschijnlijk later volgen. De uploader van het filmpje heeft overigens wel zeker banden met Nokia wat de beelden wel meteen een stuk geloofwaardiger maakt. We horen er ongetwijfeld meer over de komende maanden, HMD Global beloofde namelijk eerder al met meer Nokia's te komen.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel