Provider zet Samsung Galaxy J3 (2017) vroegtijdig online


Samsung lijkt binnenkort met de Galaxy J3 (2017) uit te komen. Het instapmodel geldt als één van de voordeligste Galaxy-telefoons. Opvallend is dat de cameraresolutie niet omhoog maar juist omlaag gaat.

Samsung past voor de J3 (2017) nog altijd een 5 inch HD-scherm toe en ook het ontwerp lijkt sterk op de J3 (2016) van vorig jaar. Dat lijkt alleen niet op te gaan voor de achterzijde. Daar vinden we nu bovenaan over de hele breedte een balk waar de camera in verwerkt is. Die camera valt niet alleen vanwege dit op. Samsung heeft de resolutie teruggeschroefd van 8 naar 5 megapixel. Hij kent ditmaal wel Beauty Effect. Ook de selfiecamera heeft een resolutieverlaging ondergaan en komt nu uit op 2 megapixel.

Samsung Galaxy J3 2017

We kunnen ons lastig voorstellen dat dit de kwaliteit van de foto's bevordert. We zullen dat eerst zelf moeten testen. Wat welk omhoog ging is de batterijcapaciteit, die komt nu uit op 2.600 mAh waarmee een dag aan telefoonplezier belooft wordt. Ook vergroot is het opslaggeheugen. Met 16 GB is die verdubbeld en kan bovendien via een geheugenkaart tot 256 GB uitgebreid worden. Misschien nog wel het opvallendst is dat het Amerikaanse AT&T nog altijd de productpagina niet offline gehaald heeft, tenminste op moment van dit schrijven. We gaan er daarom vanuit dat Samsung zeer spoedig het toestel ook zelf officieel zal aankondigen. Ergens is dat niet gek; de Samsung J3 (2016) werd vreemd genoeg al in november van 2015 aangekondigd en is dus hoog toe aan een opvolger.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy J3 (2016)

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy J3 (2016)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel