HTC U11 met aanraakgevoelige randen laat zich fotograferen


Er is inmiddels al het nodige geschreven over de HTC U; het vermeende knoploze vlaggenschip van HTC met z'n aanraakgevoelige randen. Ditmaal krijgen we foto's van zowel de voor- als achterzijde die meteen een en ander duidelijk maken.

Zo lijkt de HTC U wel over enkele knoppen te beschikken. We zien duidelijk rechts aan de zijkant een wat lijkt op een volumeknop en powerknop. Hoe dit de werking van de aanraakgevoelige zijkant gaat beïnvloeden is nog even onduidelijk. Juist deze manier van bediening is nieuw en is uniek voor de HTC U. Het zal een belangrijk onderdeel zijn van Sense 9 en heet Edge Sense. Het moet bijvoorbeeld scrollen makkelijker maken.

HTC U (Ocean)
De HTC U, codenaam 'Ocean'

De foto laat verder een glimmende achterkant zien vergelijkbaar met de U Ultra en U Play. De achterkant daarvan bestaat uit gelaagd glas en levert volgens HTC diepte en een mooie weerkaatsing op. Wat hij echter ook is is enorm vingerafdrukgevoelig. We verwachten dat dus ook bij de HTC U. Verder zien we op de foto dat er voorop een vingerafdrukscanner gepositioneerd is. Onze eerdere vermoeden dat het toestel helemaal niet over knoppen zou beschikken blijkt dus onjuist. Hiervoor had HTC de vingerafdrukscanner achter het beeldscherm moeten plaatsen en de volume- en powerknop moeten weglaten. Zo innovatief gaat de HTC U dus niet zijn. Verwacht wordt dat HTC het model in april 2017 gaat aankondigen.

(via)


Prijsvergelijker HTC U11

Toon alle aanbiedingen van de HTC U11


Prijsvergelijker HTC U Ultra
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
64 GB Black
€ 342,13 € 342,13   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de HTC U Ultra


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel