Korrelige persafbeelding toont Motorola Moto Z2 Force


Op moment van schrijven is het 306 dagen geleden dat Lenovo de Moto Z en Z Force aankondigde. Super dunne toestellen die de mogelijkheid kennen om modules op te bevestigen. Hoog tijd om het te hebben over opvolging.

De eerste plaatjes van de opvolger van de Moto Z Force dienen zich nu aan. Of Motorola er zich er makkelijk vanaf maakt weten we nog niet; specs zijn namelijk nog niet bekend. Als je puur naar z'n naam kijkt zou je zeggen van wel; Moto Z2 Force klinkt als weinig verrassend. We zien een iets afwijkende vingerafdrukscanner die ditmaal minder vierkant is. Het kan verder aan ons liggen maar het scherm lijkt iets groter. Verder is onmiskenbaar de aansluiting voor de zogenaamde Moto Mods op de achterzijde. Die functie blijft dus bestaan.

Motorola Moto Z2 Force
De vermeende Z2 Force

Ook het dunne profiel is van de partij zo lijkt. Het lijkt Motorola ook dit jaar niet gelukt om de cameramodule volledig in de behuizing te verwerken. Wel zien we daar wat opmerkelijks; er lijkt sprake te zijn van een dubbele camera. Dat ontbrak nog bij de eerste generatie Moto Z Force. Dat belooft tevens iets voor het reguliere model; de Moto Z2. Het verschil vorig jaar tussen de reguliere Z en de Z Force zat hem nog in de dikkere behuizing met dikkere batterij van de laatste. Overigens kwam die hier helemaal nooit op de markt, ook niet via import hebben wij hem gespot. De Motorola Moto Z kwam hier wel gewoon uit, later gevolgd door de Moto Z Play waarop ook de Moto Mods-accessoires geklikt kon worden. Wanneer we de 'Z2F' mogen verwachten is gissen, wij gaan vooralsnog uit van juni 2017.

(via)


Prijsvergelijker Motorola Moto Z
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
32 GB
€ 420,24 € 420,24   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto Z


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel