Motorola laat kort Moto E4 met vingerafdrukscanner zien


We zeggen het wel vaker; de beste 'leaks' zijn die van fabrikanten zelf. Dit plaatje is afkomstig van een video die Motorola zelf op YouTube gezet heeft. Voor een fractie van een seconde zien we deze Moto E4.

De kwaliteit van de afbeelding is te laag om een oordeel te geven over de materiaalkeuze van Motorola. Al neigen we naar metaal. Waar we wel zonder twijfel wat over durven te zeggen is de vingerafdrukscanner voorop, die is overduidelijk zichtbaar. Eerder al doken een aantal specificaties op waaronder een batterijcapaciteit van 2.800 mAh. Tevens zou Lenovo werken aan een Motorola Moto E4 Plus met een nog grotere batterij; maar liefst 5.000 mAh.

Motorola Moto E4

Daar kunnen we nu nog een aantal specificaties meer aan toevoegen dankzij een nieuw lek, al hebben we er nog wel wat vraagtekens bij. Er wordt namelijk gesproken over 4 GB aan RAM-werkgeheugen. Dat zou natuurlijk prima kunnen, maar voor een instapmodel lijkt het wat veel. Verder wordt gesproken over een 5 inch scherm met FWVGA-resolutie en een MediaTek MT6737M-processor. Wanneer Lenovo de Motorola Moto E4 officieel maakt is nog onbekend. Momenteel zien we het toestel wel overal goedgekeurd worden voor diverse markten dus we vermoeden dat het niet lang meer gaat duren.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel