“Motorola Moto E4 Plus krijgt indrukwekkend grote batterij”


Motorola werkt intussen alweer aan de vierde generatie Moto E. De instap Moto E4 krijgt gezelschap van de Moto E4 Plus met een indrukwekkend grote batterij met een capaciteit van maar liefst 5.000 mAh.

Dat is voldoende voor enkele dagen aan telefoonplezier zonder tussentijds op te laden. Overigens is het nog maar de vraag of Motorola/Lenovo de Moto E4 Plus als hij eenmaal aangekondigd is hier uit zal brengen. Het toestel kan namelijk gezien worden als de opvolger van de Moto E3 Power en dat model kwam hier nooit uit. De Moto E3 was en is op moment van schrijven hier nog wel verkrijgbaar. Aan de andere kant; de Moto G5 Plus is hier dan wel verkrijgbaar dus zeker weten doen we het niet.

FCC Motorola Moto E4 Plus
Dikke 5.000 mAh batterij voor de Moto E4 Plus

Terug naar de Moto E4 en Moto E4 Plus. De eerste krijgt typenummer XT1762 terwijl XT1773 voorbestemd is voor de grotere Plus-uitvoering. Specificaties van beide toestellen zijn schaars, alleen de batterijcapaciteit lijkt bekend. Naast de 5.000 mAh grote batterij van de E4 Plus krijgt de kleinere E4 een batterij met 2.800 mAh aan capaciteit. Dat krijgt zijn voorganger, de Moto E3, ook dus we gaan er gemakshalve even vanuit dat beide toestellen min of meer even groot zijn. 5.0 inch in dit geval. Het ligt verder voor de hand dat Motorola gekozen heeft voor Android 7.0 Nougat voor besturingssysteem. Omdat beide modellen inmiddels de goedkeuring hebben ontvangen van het Amerikaanse FCC gaan we er vanuit dat een aankondiging niet lang meer op zich laat wachten.


Prijsvergelijker Motorola Moto E3

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto E3


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel