Verkoopdoos lijkt specificaties HTC U11 te verklappen


Een deel van de uiteindelijke doos waarin de HTC U 11 verkocht gaat worden zou verschenen zijn. Gelukkig gaat het om de praktische kant want we zien een opsomming van z'n vermeende specificaties.

Nu klinkt dit allemaal te mooi om waar te zijn dus we raden je aan om een en ander met een korreltje zou te nemen. Aan de andere kant; we zien veel zaken terugkomen. Een Snapdragon 835-processor bijvoorbeeld. Die geruchten gingen al eerder. Edge Sense met z'n knijpbare zijkanten, ook dat lekte eerder al uit. We zien echter ook nieuwe zaken. Een 12 megapixel Ultra Pixel 3-camera bijvoorbeeld met f/1.7 lens extra snelle UltraSpeed-autofocus en optische beeldstabilisatie (OIS).

HTC U 11 specificaties
Zijn dit de specs van de HTC U 11?

De selfiecamera zou uitkomen op een resolutie van 16 megapixel met een f/2.0 lens. Verwacht verder hoge resolutie audio met BoomSound en Usonic-koptelefoon met Active Noise Cancellation. Dit alles moet in een waterdichte IP57-behuizing zitten. Voorop zit naar verluidt een 5,5 inch scherm met Quad HD-resolutie en Gorilla Glass 5-bescherming. Interessant is het werkgeheugen van maar liefst 6 GB groot en het feit dat er een dubbele nanoSIM te plaatsen is. De HTC U 11 lijkt dus een Dual SIM-telefoon te gaan worden. Of deze opsomming aardig overeenkomt moet dinsdag 16 mei blijken. Dan heeft HTC een event gepland staan waarop het naar alle waarschijnlijkheid deze U 11 officieel gaat aankondigen.

(via)


Prijsvergelijker HTC U11

Toon alle aanbiedingen van de HTC U11


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel