Geruchten over kleinere LG G6 mini


LG brengt al sinds de G2 geen kleinere 'mini' uitvoering meer uit van haar vlaggenschip. Mogelijk gaat dat veranderen want er zijn foto's verschenen van de 5,4 inch uitvoering van de LG G6. De gelijkenissen met z'n grotere broer zijn echter groot.

LG heeft van vorige vlaggenschepen weliswaar aangepaste versies uitgebracht die goedkoper op de markt verschenen. Denk aan de LG G5 SE, de G4s/G4c en de G3s. Dat waren echter geen echte mini-uitvoeringen zoals de G2 mini dat wel was. LG gaat het dit jaar mogelijk weer eens proberen met de vrij innovatieve G6. Op TechnoBuffalo zijn foto's van de G6 mini met een kleiner 5,4 inch scherm verschenen.

LG G6 mini
Honey, I Shrunk the G6

Ondanks het kleinere scherm blijft de aspect-ratio van 18:9 ongewijzigd. Hiermee komt de screen-to-body-ratio net onder de 80% uit, net als z'n grote broer. Al met al nog steeds indrukwekkend als je het ons vraagt. Erg veel specificaties geeft de site verder niet al kunnen we uit de foto's wel opmaken dat LG een dubbele camera toepast achterop, een vingerafdrukscanner en een aansluiting voor een reguliere koptelefoon. Een kleinere uitvoering van de LG G6 zou wel eens slecht nieuws kunnen betekenen voor Apple. Mochten de specs van de G6 mini niet veel slechter zijn dan ontstaat eindelijk een compacte high-end telefoon met een vernieuwend scherm. Zo ver is het echter nog niet; de LG G6 mini is nog niet officieel en onduidelijk is wat de insteek van het toestel zal zijn. Bij LG staat 'mini' doorgaans ook synoniem voor 'eenvoudig(er)'. We houden de geruchten voor je in de gaten.


Prijsvergelijker LG G6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
White
€ 680,22 € 680,22   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G6


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel